Komunikacija s općom javnosti i specifičnim grupama

Kome je namijenjena?

Prvenstveno za institucije, ali i pojedince

Problem koji rješavamo?

Javnost često ne zna što radite. Možda su vaša struka, pozicija ili radno mjesto pod određenom stigmom te o vašem radu postoje stereotipi. Ako ne pripremite kvalitetne i pravovremene informacije za medije i/ ili društvene mreže, moguće je da ćete biti pogrešno shvaćeni. 

Zašto je ovo bitno?

Dok svoje vrijeme posvećujete vlastitom poslu, dnevnim borbama, izazovima koji su stalno pred vama, ne ostaje vam puno vremena i energije da biste se posvetili promišljanju načina na koji ćete drugima pojasniti čime se bavite. Ako vaš posao zahtijeva komunikaciju s medijima, svjesni ste da vaše izjave mogu biti podložne različitim i dvosmislenim interpretacijama. Zato ćemo se mi pobrinuti da vam pružimo adekvatnu komunikacijsku podršku prilagođenu vašim potrebama i željama.

Kako naša suradnja izgleda u praksi?

Obavit ćemo razgovor u kojem ćemo vas saslušati i shvatiti vaše potrebe i želje. Radi postizanja vašeg povjerenja, predstavit ćemo vam nekoliko primjera odrađenih komunikacijskih aktivnosti. Zatim ćemo vam predložiti metodu komunikacije koju ćemo potom zajedno raspraviti i pronaći konsenzus.

Praćenje rezultata

Umjesto izvještaja- praćenje. Nećemo vam samo reći što smo odradili, već ćemo analizirati i opisati utjecaj odrađenih aktivnosti na vaše ciljeve.