Vizualni i verbalni, poslovni ili osobni identitet

Kome je namijenjen?

Za tvrtke, institucije, samostalne stručnjake i radnike

Problem koji rješavamo?

Ako je vaš vizualni identitet povezan, od web stranica do posjetnice, od plakata do pakiranja, tada će ta memorija postati podsvjesna. Problem nastupa kada nemate što ponuditi za pospremanje u podsvjesnu memoriju. Rješavamo taj problem.

Zašto je ovo bitno?

Što će vaši potencijalni klijenti prvo zapamtiti? Vašu stručnosti i posvećenost suradnji shvatit će tek ako vas odaberu kao suradnike. Vrijedan rad vaše institucije zapamtit će nakon što vas upoznaju. Njihov će prvi dojam biti vezan uz ono što će prvo vidjeti i memorirati. Stoga je izgradnja konzistentnog vizualnog identiteta neophodna za razvoj vaše reputacije.

Kako naša suradnja izgleda u praksi?

Radit će se o procesu koji će trajati određeno vrijeme, zahtijevati odluke, odabire i dobru komunikaciju. Kroz razgovore ćemo raspravljati mogućnosti vezane uz vaš specifičan slučaj, od dizajna do poruke. Ako već imate vlastiti logotip ili slogan koji volite, vaš ćemo identitet razvijati prema tome. 

Praćenje rezultata

Iako ne postoje matematička mjerila utjecaja vizualnog i verbalnog identiteta na vašu reputaciju i prepoznatljivost, postoje mogućnosti istraživanja u obliku anketa. Imamo mogućnost organizirati istraživanje kojim ćemo utvrditi koliko su vaši korisnici i šira javnost shvatili poruku.