Strategija komunikacije na društvenim mrežama

Kome je namijenjena?

Za naše klijente koje savjetujemo o komunikaciji, ali i za svakoga tko želi poboljšati svoju komunikaciju putem društvenih mreža. Nudimo niz mogućnosti koje će odgovarati individualnim potrebama i budžetima.

Problem koji rješavamo?

Društvene mreže nude šansu da putem sadržaja stvorite svoj brend, vlastiti stil komunikacije te da pronađete publiku koja će tražiti upravo vas. Međutim, put do postizanja rezultata uglavnom je dugačak i nakon nekog vremena počinje frustrirati. Proizvodit ćete sadržaj koji smatrate atraktivnim, ali nećete doći do izražaja dok  još stotine drugih proizvodi sličan sadržaj kao i vi.

Zašto je ovo bitno?

Usluga strategije komunikacije na društvenim mrežama priprema vas za izgradnju specifičnog, jedinstvenog karaktera koji će vam pomoći da se istaknete na mrežama. Strategija ne uključuje operativni rad na produkciji sadržaja, ali prema dogovoru, možemo vam pomoći oko pripreme pojedinačnih objava. 

Kako naša suradnja izgleda u praksi?

Karakter gradite sami, a mi vam u tome pomažemo. Nakon obavljenog razgovora u kojem ćemo vam dati nekoliko specifičnih pitanja (bez općenitih i opisnih pitanja u stilu „što točno želite“), pripremit ćemo prijedlog osnovne strategije u skladu s prikupljenim informacijama. Nakon toga, strategiju ćemo razvijati korak po korak.

Praćenje rezultata

Nećemo brojiti „like-ove“ niti „share-ove“. Nećemo vam obećati uspjeh, niti to da ćemo od vas napraviti mrežnog „influencera“. Ipak, pomoći ćemo izgradnji odlične reputacije među publikom koju želite i izgradnji odlične slike o vašoj aktivnosti ili proizvodu. To ćemo dokazati opipljivim, jednostavno objašnjivim rezultatima.

Bonus

Nudimo vam ilustracije za vaš digitalni sadržaj. Rukom crtane ilustracije dati će posebnu dodanu vrijednost vašem sadržaju, a prema dogovoru dostavit ćemo vam original na papiru za ukras u vašem domu ili uredu.